Pyssel - Pärlor, Vardagsliv

Behövligt break

Ibland behöver man det

Här hemma har det varit en lugn helg utan en massa måsten. Även om jag hade planerat det. Men ibland måste alla ta ett behövligt break från allting och bara och tänka på sig själv. För i fredags kväll tog jag illa vid mig och blev ledsen när jag upptäckt att en “familjemedlem” tagit bort mig som vän på Facebook. Och det är inte mina barn. Utan en familjemedlem som jag trodde fanns på min sida. Men så var tydligen inte fallet.

Behövligt break

Så i helgen bestämde jag mig för att grotta in mig i mig själv. Och jag började redan på eftermiddagen med att ta fram en pärltavla som jag inte gjort klart. Det är ett kort på Michaelas barns fötter på en sandstrand. Och det kan vara svårt att se på bilden nedan.

behövligt break

Men jag ska sätta in kort när den är klar. För det är inte mycket kvar att göra. Och eftersom jag satt nästan hela eftermiddagen och kvällen i lördags med detta så kom jag en bra bit på väg. Dessutom väntar jag på ramar till två tavlor som jag ska rama in. Glömde att beställa till den tredje jag har och denna, så det får jag göra i veckan. Vill kolla ramarna först bara.

Hemleverans

För att inte bara skriva tråkiga saker så startade jag min fredag genom att åka och köpa lite tulpaner och chokladbollar. Dessa tillsammans med en nybakad apelsinkaka åkte jag sen och levererade till ett par vänner som bor i närheten. Bägge två ligger hemma i Corona och varför inte pigga upp dom med det ?!

behövligt break

Jag glömde ta kort på tulpanerna när jag köpt dom men Cicci satte in dom sedan på sociala medier ! Apelsinkakan var tydligen också godkänd av Kenneth, men Cicci har tyvärr ingen lukt och smak just nu.