Pepp varje vecka, Vardagsliv

Passande ord för veckan

Vecka 5’s pepp

I går måndag, ny vecka och också den värsta dagen jag haft tror jag. Och var det inte den värsta så är det många år sedan det var det. Ibland kan man vara nere och inte vill göra någonting, men igår rann mina tårar nästan hela dan. Ibland visste jag varför och ibland visste jag inte det. Och då fick jag passande ord för veckan i almanackans pepp !

Passande ord för veckan

Jag sätter in veckans pepp jag har i min almanacka som jag beställt från personlig almanacka. Vissa pepp är verkligen bra och stämmer in och det gör dom den här veckan. Har ni missat mina tidigare pepp för veckan hittar ni dom här om ni klickar på vecka 1, vecka 2, vecka 3 och / eller vecka 4.

Men nu är det tisdag och jag känner mig bättre. Varför det var en sån deppig dag i går är blandat med privata saker och…. Ja, det är väl privata saker allihop och när det blir alldeles för mycket så brast det. Och det som utlöste det hela var att jag tryckte på mobilen där mammas mobilnummer fortfarande står och ville ringa henne. Ringa henne och få råd, hjälp och bara prata. Och det gick ju inte. Så nu sitter jag här och har egentligen ingen så nära som mamma och jag var att prata med och det gör så ont. Visst har jag mina barn eller andra bekanta, men det går inte att jämföra med mamma och mig.

Klipp navelsträngen är det många som har sagt åt både mamma och mig. Men mamma och jag var mer som systrar och det vet alla om. Och det är därför jag också blev chokad när jag i fredags upptäckte att en “familjemedlem” tagit bort mig som vän på Facebook. Jag trodde vi skulle hålla ihop nu när vi blir färre och färre, men tydligen inte.