Frön och sådd, Handling, Naglar, Pyssel - hemma, Trädgård, Vardagsliv

En liten utedag

Det blev en dag med både handling och nyfixade naglar

Torsdag och dagarna tickar på. Nu när jag är hemma kan jag följa OS på ett annat sätt än jag kunnat göra tidigare. Jag är väl ingen idrotts-tjej på det sättet, men kul att se på både curling, skidor och annat som kommer att komma.Och som med mycket annat – börjar man titta så fortsätter man och det blir spännande. Men vid lunchtid så åkte jag iväg på en liten utedag och gjorde lite ärenden.

En liten utedag

Efter besök på två butiker och jag åkte hemåt så fortsatte jag mot Vällingby istället. Jag visste ju att hundarna hade varit ute innan jag åkte iväg och varför väcka upp dom ?! För att sen åka iväg efter en stund igen. Så jag valde att låta sakerna ligga kvar i bilen och parkerade i p-huset i Vällingby. Jag gick in och handlade lite på Hemköp innan jag gick in på Salong Shades och fixade till mina naglar.

När alla sätter in bilder på sociala medier på sina nygjorda naglar så är det “bara” på naglarna, men jag bjuder först på denna bild.

en liten utedag

Supernöjd som vanligt och denna gång blev det svarta och blåa av nått slag – dom blåa är svarta under och sen är det ett vitt pulver ovanpå som man stryker på. Jag och Anica pratade lite om stilettnaglar då även hon har sådana själv så jag bokade som vanligt ny tid så får vi se vad hon kan hitta på nästa gång.

Men självklart ska även jag bjuda på en bild såsom alla andra så ni ser hur dom ser ut – utan mig ! 🙂

en liten utedag

Besökta butiker och handling

Innan jag hamnade i Vällingby och fixade mina naglar var jag först på Jula och köpte några paket kompostgaller. En del ska ut i trädgården i vår / sommar och vissa på övervåningen. Varför jag redan köpt dom nu är för att dom tar ganska fort slut när det börjar bli varmt, och Jula hade bra pris på dom : 119,- för det vanliga 4-packen.

Sen var jag på Biltema och köpte ett växthus. Dom brukar också ta slut så därför inhandlades även detta. Det jag köpt är 190 x 120 x 190 cm. Så där kommer jag få plats med lite krukor och plantor så fort det blir lite varmare. Inte för att jag behöver ett sånt högt, men skönt att kunna gå in i det och pyssla lite.

en liten utedag