Mina döttrar, Vardagsliv

Lördag och första mello

Jag trodde det började nästa helg

Vi gick och la oss tidigt i går kväll så imorse när klockan var fem så kunde jag inte ligga kvar i sängen längre. Jag gick ner och tittade lite på OS på tv istället. Sen har det varit en ganska lugn dag och vi har tagit det lugnt. Det är ju lördag och första mello kvällen. Jag fick för mig att det började nästa helg, men så var det ju inte.

Efter lite handling till middagen så satte jag mig och fortsatte på min pärltavla. Jag vill bli klar med den så jag kan börja på nästa projekt som ligger och väntar.

Lördag och första mello

Sen blev det middag som ikväll blev kykling- planka.

lördag och första mello

Jag tog kort på Christers planka för när jag skulle fixa min potatis gick helt plötsligt spritspåsen sönder, Ha ha ! Så jag fick istället för spritsade potatisrosor “klumpar” ! Men vad gjorde det. Jag hade ju inte så mycket mat på min planka som Christer. Och han åt inte upp allt heller.

Christer var inte sugen på att titta på mello så jag har tagit med mig dator och ett glas upp till övervåningen och ligger mysigt i sängen och tittar. Ganska skönt !

Även om inte tycker att det är samma sak nu för tiden med mello så har jag ända sen jag varit liten tittat på mello. Först med mamma och Enar, sen med barnen och sen har det blivit med Christer.

Jag vet att Michis tittar på mello hos bekanta och jag vet att Nathis planerat att titta på mello. Men hon är i Sälen tillsammans med Michal och hans familj och åker skidor, så det kan ju ha blivit nått annat planerat.

lördag och första mello

Så, ha en underbar lördag alla så hörs vi senare eller imorgon i gen.