Inlägg

Högt är det

Sponsrat inlägg i samarbete med VillaTakspecialisten

Nu är det dax igen

Vi har någonting som vi måste göra i vår / sommar på huset. Och det är att lägga nytt tak. Jag vet inte hur ofta man ska göra det, men min man kollar varje år hur taket ser ut och har gjort en hel del själv. Men nu måste vi nog fixa hela taket. Och högt är det och jag tycker inte om när han står på den där stegen så där högt.

Högt är det

Nu när vi ska fixa hela taket kommer vi att anlita något företag som får göra det. Då blir det ordentligt gjort och vi vet att allt är ok. Det är ju inte så att vi har hål eller nått, men tak är ju faktiskt något som måste bytas ut, kollas och läggas nytt ibland. Och det beror ju också på vad man har för tak. För håller man inte koll så kan det bli vattenläckor och då kan det bli dyrt. Och det är ju inget som någon önskar.

högt är det

VillaTakspecialisten

En firma som kan hjälpa dig och din familj med ert tak är VillaTakspecialisten. Dom befinner sig i Stockholm i många områden och du hittar alla områden på deras sida.

När du kontaktar VillaTakspecialisten så kommer dom hem till dig och tittar på ditt tak gratis och gör en ordentlig översyn. Du får också veta om taket behöver renoveras eller läggas om helt. Sen får du också en offert på vad arbetet och materialet kommer att kosta för att utföra det.

VillaTakspecialisten är en underfirma till DM TAK  och Villatakspecialisten har expertisen inom villatak. Dom har vunnit många olika utmärkelser, har bra referenser och har hjälpt till i TV programmet Sofias Änglar vid flera tillfällen.

Vare sig du behöver hjälp med vanligt tak eller mer avancerat jobb som innebär en plåtslagare så får du den hjälp du behöver.