Pyssel - Pärlor, Vardagsliv

Vilken skillnad det kan vara

Samma jobb men olika hjälpsamhet

När mamma somnade in vi inte hittade testamentet som Enar skrivit – och som jag själv läst – så tyckte jag och Christer att det var dags att uppdatera vårat egna. Det var länge sen vi skrev något och då fanns inte ens Nathalie. Så vi har varit hos en jurist och fått det uppdaterat. Samtidigt som vi var där passade jag på att fråga lite när det gäller mammas bouppteckning, arv och fortsättning då Enar inte var min biologiska pappa. Jag fick lite svävande svar och var inte helt nöjd. Så jag ringde mäklaren som ska sälja mammas lägenhet och som också har en jurist hos sig. Och efter ett samtal med henne så har så många pusselbitar ramlat ner och jag får den hjälp som jag behöver. Vilken skillnad det kan vara.

Vilken skillnad det kan vara

Då Enar har en del syskon och syskonbarn efter avliden bror så ska dom vara med på “kakan”. Ursäkta uttrycket. Finns en hel del ärliga saker jag skulle vilja skriva, men jag går inte så lågt ner och gör det. För JAG respekterar i alla fall andra människor och beter mig precis som jag blev uppfostrad av mamma och Enar.

Till nått helt annat

Min senaste tavla med pärlor är klar och jag måste ju alltid ha några projekt att göra samtidigt så nu är jag igång med nästa. Denna tavla är att måla efter siffror med akrylfärg istället. Jag älskar pill-jobb som nimärker.

Nu väntar jag på ramar till två utav mina pärltavlor och då blir det bättre bild. Sen måste jag faktiskt beställa en pärltavla till som jag hittat som ska sitta på toaletten. Ha ha ! Och sen ska jag börja att gjuta också. Så nu har jag lite projekt på gång.

Dom senaste två dagarna har jag suttit mycket i telefon. Ringt runt till dom berörda angående fullmakt, papper och vad som händer framåt. Och idag har jag och Christer varit i källaren i lägenheten och tittat vad som finns kvar. Dom ska göra något rör-arbete där och behöver komma fram, men det är ju ingen fara i “vårt” förråd. I veckan kommer jag sen sätta fart med det allra sista och vänta på fullmakter och skatteverket så vi kan sälja lägenheten.