Pepp varje vecka, Vardagsliv

En dag i taget

Så blev det bestämt

Måndag och vi tar en dag i taget här hemma. Mer om det lite längre ner. Först och främst måste jag ju börja med veckans pepp som jag har gjort nu dom senaste veckorna. Och kommer göra varje vecka hela året. Så här kommer vecka 7 pepp från almanackan,

en dag i taget

Har du missat dom tidigare vecko-peppeppen så finns dom här : vecka 1, vecka 2, vecka 3, vecka 4vecka 5 och vecka 6 !

En dag i taget

För ett tag sedan fick Christer njursten. Det upptäcktes vid ett anfall och han fick åka in till sjukhuset med ambulans. En vecka senare åkte han in på ett återbesök för att se om han fått ut stenarna. Och det låg några kvar. Han fick efter några dagar göra en röntgen med kontraströntgen. Och då upptäckte dom en en 7 cm tumör i ena njuren, plus en 6 mm svart fläck på ena lungan.

I fredag fick Christer samtal av sin läkare efter stormöte om vissa fall och Christer’s var ett utav dom. Han blev uppskriven på prio 1 listan och njuren ska opereras bort. Dom ska kolla om tumören är god eller elak. Och idag ska han få samtal om vilken dag och vilket sjukhus det är planerat, men det ska bli ganska omgående.

Fläcken på lungan vet dom inte vad det är, men dom vill få bort njuren först och främst och sen antar jag att undersökningarna fortsätter med lungan. Så därför tar vi en dag i taget här hemma som ni kanske förstår.

Lite för mycket samtidigt

Varför kommer allting samtidigt ? Det har varit lite för mycket just nu dom senaste månaderna med mamma, jobb, bouppteckning, jurister och nu detta. Men det verkar vara den vanliga vardagen för många så jag är absolut inte speciell. Utan man blir bara så trött på allting när man inte hinner andas emellanåt som man trott.

Men som ni vet så är jag en positiv människa och ser bara framåt. Allt som har att göra med mamma kommer att ordnas, jag hoppas att jobben på tex mässorna kommer igång igen och jag får lite pass, pappersexercisen blir klart och Christer får sin operation och allt går bara super ! Så är det bara och så ska det bli !