Frön och sådd, Vardagsliv

Upp och hoppa kärring

Nu kör vi bara framåt

Jag vet att mina två senaste inläggen inte hade så mycket positivt att ge pga det som hänt och ska ske. Men jag är alltid ärlig och berättar vad som hänt och kommer att ske. Och varför ska man inte vara det ?! Men nu kör vi framåt och tittar inte bakåt och med det sagt – upp och hoppa kärring !

Jag vill tacka alla som hört av sig till mig med pepp och underbara ord !

Upp och hoppa kärring

Att lägga sig ner och inte göra någonting är inget som jag kan göra. Det vet ni som känner mig privat. Duracellkaninen har fortfarande batteri och jag kommer fortsätta precis som jag är. Det är inget som ingen kan ändra på. Alla är vi olika och visst har jag gråtit, blivit arg och skrattat åt saker som hänt. Men jag känner att jag är en positiv människa och den positiva känslan ska jag fortsätta sprida. Speciellt till Christer nu.

upp och hoppa kärring

Dessutom har jag en del projekt som är påbörjade och då kan man inte bara lägga sig ner. Ha ha ! Tomaterna har växt på sig, men jag vågar inte plantera om dom riktigt än då jag gjorde det med några förra helgen. Och dom ligger ner i krukorna nu och har dött. Hmmm ! Jag ger dom lite mer tid.

Det blir lite som vi ska göra dom resterande dagarna innan Christer ska in på operation på måndag. Det är lika bra att passa på för när han kommer hem kommer han inte få lyfta tex. Så idag är det sista dagen Christer jobbar på några veckor framåt nu.

En sväng till lägenheten blir det också då jag bla ska lämna en nyckel till låset till källarförrådet till styrelsen. Dom ska in i förråden och göra nått tätningsjobb på rören som går i taket.