Vardagsliv

Planerat dagarna

Nu kan jag koppla sv resten av dan

Även om Christer inte jobbar from idag så gick vi upp som vanligt. Christer skulle iväg till sjukhuset för all info och ta prover. Och eftersom det är så mycket vägarbeten mot stan och bara en fil så behöver han åka iväg tidigt då han skulle va på SÖS klockan 9. Och nu har vi planerat dagarna framåt innan operationen.

Jag satte mig framför tv’n och tittade på OS. Inte för att jag åker skidor eller annan vintersport, men när svenskarna tävlar är det kul att se och det blev ju både ett guld och silver för tjejerna.

Min trogna Under ligger hela tiden bredvid mig. Han är inne på sitt 11:e år nu och vi tror att han dessutom har blivit döv, eller hör fruktansvärt dåligt. Vi har testat med lite ljud runt honom så nu är det visa och peka som gäller. Men är man en gammal mops så gör man lite som man vill. Ha ha. !

Planerat dagarna

Christer kom hem igen vid 12-tiden fullmatad med information från en massa människor. Sen ska han tillbaka dit på fredag för ett färskt blodprov inför måndagens operation. Så nu har vi planerat lite vad som ska göras innan måndag.

Jag har fått en hel del gjort efter det att tjejerna i OS gått i mål och tagit hand om tvätten som jag tvättat, plockat ur diskmaskinen, använt snabeldraken och haft uppföljningssamtal med arbetsförmedlingen. Så nu tänker jag ha en lugn eftermiddag. Vad jag tror i alla fall. Det kan hända något och så tar man tag i det också. Men jag ska börja med att sätta mig framför min tavla en liten stund. Christer pratar och planerar för fullt med sitt arbete i alla fall i mobilen.