Vardagsliv

Totalförvirring

Det är inte vanligt

Att ha “gubben” hemma på vardagarna är inte det vanligaste när man själv är hemma på dagarna. I måndags berättade jag att Christer fick reda på att han ska opereras nu på måndag. Och läkaren tyckte att det var bra om han kunde vara hemma resterande dagar från jobbet för att inte utsätta sig för att bli förkyld eller nått annat.  Så Christer jobbade på onsdagen eftersom han hade jobb inbokat redan och har varit hemma sen igår. Och det gör att det blir totalförvirring när man inte fattar vad det är för dag.

Totalförvirring

Nu har jag – och Christer också för den delen – trott att det är lördag både i går och i dag eftersom Christer varit hemma. Men vi har blivit glada bägge två när vi insett att det var torsdag i går och fredag i dag. Undrar hur det blir efter operationen när Christer kommer vara sjukskriven i fyra veckor. Ha ha !

totalförvirring

Solen har legat på hela dan i rabatten och där har det också börjat komma upp både krokus och påskliljor. När man ser det så blir man riktigt glad.

Ärenden

I går torsdag åkte jag och Christer till. Västerås och hälsade på Christers föräldrar. Vi hade några saker som dom skulle ha och då passade vi på och göra det på dan. Så det blev lite – eller mycket – prat, fika, mat och fika igen innan vi åkte hem. Och jag hade också med mig en apelsinkaka som jag bakat på onsdags kvällen.

I dag har vi också passat på att göra lite ärenden. Dessutom var vi tvungna att handla lite. Kylskåpet var tråkigt tomt så nu kan man åter igen öppna det och ta någonting om man är sugen. Efter det har vi suttit och tittat lite på OS på tv och just nu är det ishockey som vi tittar på.

I helgen blir det planering av Christer väska vad han ska ha med sig och inte. Han har också laddat ner lite filmer och serier på sin platta ifall wifi inte funkar som det ska på sjukhuset. För vi vet ju inte om han kommer hem på tisdag eller onsdag. Och vi håller alla tummar att dom inte behöver öppna upp honom och göra en öppen operation utan att titthålls-operationen går bra som det är planerat.

Ikväll blir det helstekt kyckling i ugnen med pommes till middag och sen en lugn kväll.