Inlägg

Massage kan också användas

Massage borde alla gå och få

Det är många som använder sitt friskvårdsbidrag på sina arbeten när dom tränar på gym eller gör någon annan aktivitet. Men du kanske inte är träningstypen eller tycker om att träna. Massage kan också användas. Och det är någonting som alla borde gå och få lite då och då eller göra kontinuerligt. För massage behöver man inte bara gå och få om man har ont någonstans,

En massage kan både minska din trötthet, öka din blodcirkulation och det är också bra att förebygga stelhet och smärta.

massage kan också användas

Massage kan också användas

Om du bor i Stockholm finns det fem stycken mottagningar inom Massage Stockholm som du kan gå till. Dom finns på Södermalm, S:t Eriksplan, Odenplan, Norra Djurgårdsstaden och mitt i city. Och under kvartal två kommer det att finnas ytterligare tre stycken utanför just city.

Sitter du på jobbet just nu och bara känner : åh, va skönt, det skulle jag vilja ha nu innan jag åker hem. Och det kan du få ! Innan du börjar plocka ihop på jobbet kan du gå in och boka tid då det är ok att boka 10 – 20 minuter innan du ska vara där. Du klickar enkelt på “boka tid” så får du upp dom olika mottagningarna där du kan välja vilken sorts massage du vill ha och när. Hur enkelt som helst.

Vilken sorts massage vill du ha ?

Den klassiska massagen är den som är mest populär. Har du spända muskler efter en dag på jobbet kan det vara skönt att få dessa masserade. Du kan välja mellan att få rygg, hela kroppen eller var du nu vill ha din massage. Du kan också få mjuk eller lite hårdare behandling eller bara en stunds avkoppling.

Om du i stället vill ha mer djupgående massage kan du välja idrottsmassage. Då ingår också stretching av dina muskler. Och du behöver inte alls vara någon elit idrottare för att boka en idrottsmassage.

Även gravida kan få massage för det år många som får ont i både rygg och axlar vid en graviditet. Den  gravida kan antingen kan man ligga på sidan men också på rygg då det används en gravidkudde. Det är många gravida som längtar efter att få ligga på mage igen och med denna kudde är det möjligt. Och då dessutom få hjälp med sin ömma rygg.

Vid massage frigörs ett hormon i din kropp. Det heter oxytocin men kallas också för lugn- och ro hormon.