Pyssel - Pärlor, Vardagsliv

Tömma blåsan

Varför ?

Nu är jag inne på min tredje dag när Christer har varit på sjukhuset och idag efter lunch ska jag hämta honom. Men har jag fått någonting gjort ? Nä ! Hur svårt kan det vara. Jag har ju haft flera dagar där jag kunnat göra saker jag velat, men det har inte funnits någon lust eller ork. Jag har ju vetat att allt går bra, men ändå har det inte funkat. Men det blir bättre så fort jag hämtat Christer. Han måste bara tömma blåsan.

Tömma blåsan

Efter en sövning och innan man får åka hem från sjukhuset ska man kunna gå på toaletten och kissa. Musklerna blir ju drabbade efter att ha varit sövd så det gäller att få igång dom igen. Christer hade lite problem igår med det då han inte kunde tömma hela blåsan och inatt fick dom hjälpa honom med det. Det är ju ingen trevlig grej precis.

Läkaren har pratat med Christer nu på morgonen och accepterar att han får ha kvar 200 ml. Annars blir det kateter som han få ha kvar en vecka och tömma hemma själv. Så nu håller vi tummarna att han slipper den.

Ett paket som jag inte heller har tagit tag i

tömma blåsan

Det här paketet har jag fått hem. Det är tre stycken ramar som jag ska sätta ihop och sätta upp pärltavlor på. Jag trodde dom skulle vara lite bastantare, men vi får se hur det blir när jag fixar till dom.  Burken på bilden är en “förseglade” som ett slags lim som man kan dra över pärlorna för att dom ska sitta och inte ramla av. Den har jag aldrig provat förut så den ska kollas också.

Nathis är kvar här hemma och jag vet inte riktigt vad som händer. Det återstår att se. Vi tar en dag i taget som vanligt.