Vardagsliv

Blomleverans

Gulliga arbetskollegor

Gårdagen var lugn igår då Christer än så länge är ganska öm. Idag är det mycket bättre kan jag se då han både ser piggare ut och rör sig bättre. Så det går åt rätt håll. Han gick och vilade sig mitt på dan och senare på eftermiddagen tog vi en liten kortare promenad med Under. För att sitta still hela dan får han inte göra. Och i går fick Christer en blomleverans från sitt jobb.

blomleverans

blomleverans

Blomleverans

När Christer låg och vilade en stund så kom ett blombud med blommor från Christers arbetskollegor. Med en flaska mousserande äppelcider.

Tack Samulessons Vitvaruservice 

Eftersom det var torsdag så blev det pannkakor med lite jordgubbar till middag och en tidig sänggång. Jag låg och tittade lite på tv. Och sen har vi vaknat om vartannat hela natten för Christer har fortfarande svårt att vända sig försiktigt i sängen då det stramar och gör ont. Och då vaknar ju jag också då det hoppar till och rör sig i sängen hela tiden. Men det kommer att bli bättre och bättre det vet jag ju.

Jag har varit ute och tagit bort den snön som kom ner i natt. Och eftersom det också är plusgrader ute så är snön så tung. Jag var tvungen att använda bägge armarna för att få bort snön på taget. Kort som man är så får jag stå på tå för att. nå över taket och då blev det ju inte bättre att det var tungt. Men nu är det gjort.

Vi ska åka ut en sväng till Vällingby då jag ska betala in månadsavgiften på lägenheten. Men snart ska vi kunna sälja lägenheten äntligen. I går hade jag samtal från skatteverket som sa att “hen” skulle göra klart den idag och posta och juristen som jag har kontakt med fick också den infon. Då kommer hon skicka ut fullmakter till dom övriga att jag “får” sälja lägenheten. Helt otroligt.

Vad dagen sen erbjuder får vi se. Christer ska ju ta det lugnt och han får en liten promenad när vi är i Vällingby. Inget underbart väder att vara ute i så jag kommer pyssla lite hemma med lite olika saker. Det finns alltid saker att göra.