Vardagsliv

Nu är dom borta

“Dom ska väck”

Det blev en lite jobbig natt för både Christer och mig. Jag tvingade mig att vakna hela tiden för att hålla lite koll på Christer. Men han sov så skönt även om han vaknade till lite då och då. Och igår bestämde sig Christer för att dom där tabletterna ska ut ur huset fortast möjligt. Inte för att han är sugen på att ta dom utan för att han inte vill ha dom i huset.

Nu är dom borta

Även om jag var hur trött som helst så gick vi upp. Christer behövde röra på sig. Och när klockan började närma sig åtta så kände han ett kryp i kroppen. För det var vid åtta på morgonen och åtta på kvällen han tagit dessa tabletter. Men inte nu längre.

Christer mår mycket bättre men har fortfarande lite kryp i kroppen. Men absolut inte som igår då han var en helt annan person. En person som inte jag vill se igen. Och nu förstår vi varför dom som är beroende av dessa tabletter inte kan stå stilla och bete sig annorlunda.

Vi har varit i Åkermyntan och lämnat in dessa tabletter så nu är dom borta !

nu är dom borta

Nu blir det en mycket lätt lunch här hemma. Vi var ute på baksidan i solen en stund med hundarna. Vi har sett människor som är ute och går och som halkar omkring på gångvägarna. Så vi håller oss nog på baksidan. Där blåser det inte heller så det är varmt och skönt.

Så nu börjar vi komma i fas igen och allt börjar bli som vanligt. Så vanligt det bara kan i alla fall.

Det blir nog en liten vila i eftermiddag så man orkar vara uppe ett tag i kväll – jag framför mello och Christer framför en film antagligen.

Tack för alla gulliga ord och peppningar ! Det är guld värt då man känner sig väldigt liten när sådant här händer.