Inlägg

Planera kontroll av taket

Sponsrat inlägg i samarbete med DM Tak

Man vill ju inte ha vattenläcka

Vi har sett hus i närheten av oss som har fått vattenläckor. Det har runnit ner vatten från taken och dom har fått göra många renoveringar både i huset och på taket. Och det är inget som man vill göra. För då är det redan för sent. Så att planera kontroll av taket är en bra sak att göra nu när snön börjar försvinna.

Även om man går upp själv på taket så kanske man inte ser nått för man har inte den erfarenheten. Då är det bättre att låta någon som vet var och hur man ska titta. DM Tak finns i Stockholm och hjälper bland annat till med takläggning på ditt hus. Eller varför inte garaget. Det är ju lika bra att kolla alla tak på en gång.

Planera kontroll av taket

Planera kontroll av taket

Man kanske inte behöver byta ut hela taket utan byta ut en del. Det som är viktigt med tak är ju hur själva materialet ser ut under ditt tak. Du kanske har takpannor, målat tak eller målat plåttak. DM Tak hjälper dig vilket material du än har på ditt tak.

Och för att du ska veta vad som behövs göras kommer personal hem till dig för att titta och det gör dom gratis. Sen får du en offert på vad som behöver göras och vad material och arbete kommer att kosta. Inget annat kommer att läggas till.

Har du plåttak så har DM Tak plåtslagare till både enklare jobb, men också större och avancerade tak. Dimensioner, tjocklek och behandlingar får du också hjälp med. För plåttak behöver man hålla lite koll på speciell efter vintern då taket kan ta lite stryk av vädret.

DM Tak har lång erfarenhet och har en hel del utmärkelser.