Pyssel - Pärlor, Vardagsliv

I gång

Nu gäller det att hålla koll i almanackan

Så mycket som hänt och händer i våra liv just nu. Både positiva saker och negativa saker, men nu gäller det att hålla koll i almanackan då vi är i gång ! Det är läkarbesök inbokat både på vårdcentralen då grafer ska tas bort på Christer och läkarbesök på SÖS på svar på tumören. Och det är för Christer. Sen har jag naglar på fredag som ska göras och sen ett möte som restaurangbiträde i sommar för min del om drygt en vecka. Jag sitter och väntar på att få lite timmar på mässan som jag bara längtar efter men under sommaren så är det ju inga mässor så då måste man ju också ha lite jobb.

I gång

Sen har jag äntligen fått bouppteckningen klar från skatteverket och jurist har skickat ut fullmakt till dom övriga så jag kan sälja lägenheten. Sen ska den bli klar med allt för försäljning och vi håller samtidigt på att planera vår övervåning. Där ska väggar i allrummet ska målas, nya foder och lister ska upp och golvet ska målas. Så nog är vi igång alltid !

i gång

I dag

Christer och jag har idag varit iväg och handlat batteri till vår kran på toaletten på undervåningen. Vi har ju en sån där kran som man sätter händerna under och så sätter vattnet igång, men nu var det batteriet slut. Vi passade då på att panta lite burkar och flaskor och handla lite när vi ändå var ute. Och innan vi åkte hem så tog vi en tur till lägenheten och planerade det sista som står kvar där.

Jag satte mig i solen en stund när vi kom hem och bara tog det lugnt. Pärltavlan som jag håller på med har legat i en låda i ca 2 -3 år och jag tycker det är en avkopplande sak att göra så jag gör klart den. Jag har inte en aning om ifall den någonsin kommer upp på väggen. Men jag tror inte det – men jag ska i alla fall göra den klar.

Jag skulle tom kunna sitta och göra dessa tavlor till andra och rama in. För jag tycker det är så kul och avkopplande. Så vill ni ha någon tavla som jag beställer eller foto som jag ska beställa så säg till. Kul att ge bort till någon i present !