Naglar, Pyssel - Pärlor, Vardagsliv

Crazy woman

Jag är som jag är

Lördag och solen skiner för fullt. Jag har suttit på altanen och njutit lite och kommer att gå ut om en stund och fortsätta. Det gäller att ta till vara på solstrålarna. Och innan jag gick ut såg jag i brevlådan att jag hade fått ett paket instucket under natten. Crazy Woman som jag är !

Men vi börjar med gårdagen : Christer var och tog bort sina grafer efter titthålsoperationen. Han fick lite tejp över “hålen” då dom är lite röda och så han inte kliar för mycket. Men det ser jättebra ut och nu kan han röra sig bättre då han inte känner dom där dra i skinnet. Så det är på rätt väg !

På eftermiddagen åkte jag till Vällingby för min vanliga fixa-till-och-ny-färg på mina naglar. Och eftersom det varit fint väder dom senaste dagarna, krokusen har börjat titta upp ur rabatten ville jag ha nått ljust och vårigt. Och det blev det !

crazy woman

Lite rosa glitter fyllt på två utav naglarna och lite fade på tre – inte hela nageln.

Crazy woman

Och så kommer vi till det där paketet som levererades i natt ! När jag började med dom här pärltavlorna beställde jag också en som legat i en låda väldigt länge. Och det är den jag gör nu. Om den kommer upp i ram vet jag inte så det får jag se när den är klar. jag har några tavlor som jag ska rama in och som i alla fall ska upp och den senaste ska jag ge till barnbarnen då den är på deras fötter på en strand. En liten rolig grej.

Men så satt jag för ett tag sedan och tittade runt på Happy Diamond Painting och såg en mops som sitter på toaletten och läser en tidning. Och den var jag bara tvungen att beställa – cryzy Woman som jag är !

crazy woman

Och när jag ändå höll på så beställde jag en tavla där det är två vinglas med vitt och rött vin som möts. Svårt att förklara, men jag kommer visa den när den är klar.

Lördag

Så vad ska ni göra så här på en lördag ?! Själv har jag fixat lite här hemma, jag ska gå en promenad med Under så han får lite egentid och får gå lite längre och fortare än när småttingarna är med och sen blir det ett glas bubbel i solen. Så det är väl lika bra att sätta fart på dan !