Pepp varje vecka, Vardagsliv

Ny vecka och hesa Fredrik

Det är det som är negativt och bo bredvid skolan

Måndag och ny vecka. Fortfarande kallt på nätterna och plusgrader på dan. Just nu 8 hemma hos oss, men det går väldigt långsamt med att snön ska försvinna på tomten. Men det beror på att det fortfarande är kallt på nätterna. Även om vi har sol på vår tomt hela dan. Snön är så hård och packad så det känns som om det kommer att ta ett tag det här. Men nu är det ny vecka och hesa Fredrik har tjutit.

Ny vecka och hesa Fredrik

Som vanligt så sätter jag in veckans pepp från min almanacka. Det är nu vecka 10 och denna vecka lyder den :

ny vecka och hesa Fredrik

Jag brukar sätta in länkar till föregående veckors pepp om ni vill se och denna vecka är det sista gången jag gör det. Det börjar ju bli så många veckor nu och det kommer bli fler. Så vill ni se dom andra veckornas pepp så kan ni i fortsättningen klicka på “Kategorier” på höger sida under mina bilder och klicka på “Pepp varje vecka” i rull-listan.

Så för sista gången : här kommer varje veckas pepp för dom föregående veckorna : vecka 1, vecka 2, vecka 3, vecka 4vecka 5vecka 6 vecka 7vecka 8 och vecka 9. Jag har ändå inte fått några reaktioner eller kommentarer om dessa pepp, men jag tycker att dom är roliga att läsa och nästan alla har stämt in på mig.

Hesa fredrik

Hesa Fredrik ljuder ju from nu varje kvartal och i dag har det pratats väldigt mycket om den pga kriget i Ukraina. Så inte folk här hemma i sverige tror att det är något som händer här och som en påminnelse. Eftersom den låter klockan tre så ser jag till att hundarna är inne. Vi bor ju bredvid skolan så vi hör den väldigt väl och Robbi är inget fan av den utan brukar både skälla och yla om han är ute. Men även om vi har nya fönster som gör att mycket av ljuden stängs ute så hörs hesa Fredrik. Och han skällde självklart och gjorde Lillan upprörd som hoppade upp i Christers knä och pratade för fullt.