Kistamässan, Mina döttrar, Vardagsliv

Användning av almanackan

Planering

I går hade jag och Christer en hemmadag. Jag passade på att sitta ute i solen mitt på dan med en kaffe och bara njuta. Men jag gjorde också en hel del nytta inomhus både med snabeldraken, moppen och dammtrasan. Och att ta det lugnt en dag var skönt för i dag har det blivit en hel del planering och nu får man verkligen användning av almanackan som jag köpt på personlig almanacka.

Användning av almanackan

Mars månad och snart börjar mässorna sätta igång. Jag visste att det skulle komma ut pass när som helst och i dag satte det igång. Jag blev tilldelad 3 st och sen kom det in fler som man kunde “önska” så jag trycket i allihopa. Och det resulterade i att jag nu har sju stycken pass och med blandade arbetsuppgifter. Garderob, servis och ute på lastkajen dagen innan en mässa börjar. Det ska bli jättekul att få sätta igång igen.

Jag har tidigare köpt några byxor som har legat i hobbyrummet rätt länge nu, men dom kan jag använda på mässan då man ska ha svarta byxor och tre utav dom är just svarta. Men när man är kort som jag så är alltid alla byxor så långa så det var bara att ta fram symaskinen och sur upp dom.

användning av almanackan

Dottern har flyttat hem

Det har varit lite trassel ett tag mellan yngsta dottern och pojkvännen och i måndags blev det definitivt då alla hennes saker kom hem. Inte för att hon längtade precis att flytta hem. Har man en gång flyttat hemifrån vill man inte hem. Jag vet hur det känns då jag har varit i samma situation som henne när jag var yngre, men jag lyckades att hitta ett boende tillfälligt tills jag hade eget. Men nu är det som det är och vi får se vad som händer.

användning av almanackan

Sommarjobb och annat inplanerat

I morgon ska jag åka in till Djurgården och till Gröna Lund. Eftersom det inte är några mässor på somrarna så har jag sökt olika tjänster på Gröna Lund och efter inskick, test så ska jag på intervju i grupp imorgon som restaurangbiträde. Och man ska ha med sig en personlig sak som beskriver mig. Och nu kommer ni säkert skratta, men jag ska ta med mig min ballongvisp. ha ha ! Undrar varför. Och det roliga är att det var precis vad Christer också så att jag skulle ta med mig.

Om jag ska komma tillbaka till almanackan så har jag en rolig sak som jag också ska skriva in. Jag fick ett jätteroligt samtal i kväll innan jag gick in i duschen. Jag ska följa med Maria och Sandra på champagne mässa på lördag i stan. Marias dotter kan inte följa med så jag har köpt hennes biljetter.

Eftersom jag inte skrev någonting i går så känns det som om jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, men det blir ett alldeles för lång inlägg då. Men jag kan säga att vår dag i dag har innehållit en lång promenad då vi gick till Åkermyntan, handlade lite dricka, tog en fika och tog en längre promenad hem. Sen har jag suttit och planerat lite framåt i almanackan mer vad vi ska göra med en tur till Västerås, kasta saker på Lövsta och en massa annat innan Christer börjar jobba igen.

Nu ska jag inte tråka ut er mer med längre text – om ni orkat läsa ända hit ! I morgon blir det upp tidigt och åka till stan och så får vi se vad dagen mer erbjuder.