Kistamässan, Vardagsliv

Ibland måste man ta beslut om sin bostad

Nu har jag tänkt efter jag ska ordna en mäklare

I går skrev jag att jag skulle iväg till Gröna Lund på intervju om sommarjobb. Men efter att ha gått upp tidigt i morse, tvättat håret och varit ute med hundarna så bestämde jag mig. Ibland måste man ta beslut snabbt och det gjorde jag idag. Jag har ju min timanställning på Kista mässan som jag kommer till på 20 minuter med bil och den tycker jag är rolig och ombytlig. Dessutom är det ett sånt härligt gäng som jobbar där och det gör väldigt mycket. Så nu kommer jag satsa på det. Så dom har fått ett mail om att jag tackar för erbjudandet.

För jag vill gärna också ha en drömbostad och detta kan jag göra om mäklaren som hjälpa mig är riktigt duktig mäklare. Finns många bostäder men inte alla kanske faller en i smaken. Här gäller att lyssna på den mäklare man har anlitat angående den nya bostaden.

I min nya bostad ska jag lägga ut blommor så att lägenheten alltid luktar gott.

Ibland måste man ta beslut

Ibland måste man ta beslut

Så nu när jag har tagit mitt beslut så känns det mycket bättre och jag kan koppla av. Jag har tvättat håret och satt på mig lite färg i ansiktet men nu när jag ändå gjort detta ska jag sätta lite ögon i ansiktet också. Det är väl det enklaste, men en sak som jag tycker är så jobbig varje dag är dessa ögonbryn. Jag är så trött på dom.

När jag var yngre och gick i skolan så var det väldigt populärt med supertunna ögonbryn. Det gjorde att man noppade ögonbrynen ganska hårt och det har gjort att jag har dragit upp rötterna ganska mycket och då får man inga nya. Utan bara en massa småludd runt omkring. Och nu när jag och Christer satt och pratade så bestämde jag ett nytt beslut : dom ska tatueras hur ont det än gör.

Ibland måste man ta beslut

Nån som kan ge mig förslag på en bra klinik för att tatuera ögonbrynen i stockholm ?!

Jag var tom tvungen att fråga Christer vad han tyckte om mina ögonbryn – innan jag målar dom. Och jag fick det svar som jag själv säger : du ser sjuk ut utan. Ha ha !

Christer är iväg och tvättar av sin arbetsbuss då vi ändå gick upp. I morgon ska han lämna in den på nån service och vill då ha en ren buss. Jag ska som sagt sätta på mig ögonbryn och ögon och åka iväg till Barkarby lite senare och hitta en svart skjorta som man ska ha på Kista mässan när man står i servisen. Där ska jag nämligen stå nästa helg ! Så kul !