Pyssel - Pärlor, Vardagsliv

Senaste bilderna

Dom senaste dagarna

Här hemma görs det inte så mycket. Jag fixar och donar lite hemma och Christer och jag planerar lite framåt. Han har en veckas sjukskrivning kvar och då ska vi iväg och göra lite saker utanför huset då han nästan är helt ok. Han får inte lyfta tungt än, men lite ska vi ändå hinna och göra. Och här kommer dom senaste bilderna som har tagits dom senaste dagarna.

Senaste bilderna

I torsdags tog jag denna bild på denna ren som fortfarande står kvar i rabatten. Den sitter fast med fötterna med pinnar ner i jorden. Det för att inte rasa och eftersom det fortfarande är så kallt i jorden så sitter den fortfarande fast. Men nu börjar jag kunna vicka på den så snart ska den få komma in i värmen i förrådet. Vi tänder den inte på kvällarna om ni tror det, Ha ha ! Den bara står där – fastfrusen !

Min senaste tavla är klar. Det var den som jag inte visste om vi skulle ha kvar, men Christer tyckte den var fin så vi ska väl sätta upp den i en ram, Inte för att jag vet var. Men det löser sig väl. Så nu kan jag äntligen sätta fart med den tavlan jag beställt till toaletten och som kommit i brevlådan för ett tag sen,

Bjuder på en liten matbild också då vi häromdagen gjorde wok med kyckling och stora räkor som jag gömt bort namnet på nu.

Lördag idag och vi har pratat flera dar om att vi ska göra amerikanska pannkakor. Och i dag blev det av när vi ändå var uppe tidigt.

Och det där med pannkakorna var nog bra för i eftermiddag ska jag möta upp Maria och Sandra och gå på  Sparkling Stockholm och dricka en massa bubbel. Biljetter är köpta !