Kistamässan, Vardagsliv

Utan krusiduller

Så enkelt som möjligt

Många vet att jag älskar att baka, laga mat och prova nya recept. Men i helgen sa Christer till mig : kan du inte bara göra en helt vanlig sockerkaka utan krusiduller. Jo, självklart kan jag göra det. Och det går ju snabbt också. Så nu har han fått en helt vanlig sockerkaka som faktiskt bara är hälften kvar av så det är väl dax att ta fram nått annat recept.

Utan krusiduller

Att kunna sitta ute nu på altanen eller i trädgården har varit jätteskönt. Kanske inte dirket på morgonen då det fortfarande är lite kallt, men mitt på dan har det varit superskönt.

utan krusiduller

Snön som ligger i trädgården börjar sakta men säkert tina upp, men det tar sin tid. Hade det inte varit så kallt på nätterna så hade den här snön varit borta. Grannarna som inte varit ute i sina trädgårdar under vintern har nästan ingen snö kvar, men vi som varit ute och har hundar har ju stampat ner snön och då tar det längre tid.

utan krusiduller

Att den här sörjan ska bli grön och mjuk kan man inte ens tänka sig just nu. Och snön har tryckt ner stenarna mot rabatten så när det är varmare blir det till att plocka ner hela muren, fylla på med jord och bygga upp igen. Muren mot grannen ska också byggas om så nog har man vår / sommarprojekt alltid i år.

Jag har också suttit och planerat annat i trädgården i sommar och en del ska fyllas med bark där det är så blött och växer dåligt. Dessutom ska växthuset upp som jag köpt och så blir det en liten myshörna utanför med stolar och bord. Ja, jag ser faktiskt fram emot den här sommaren.

I dag

Och vad händer i dag då ? Vi ska åka iväg till bensinmacken och boka en större släpvagn. Den vi har använder vi mer när vi åker med trädgårdsavfall och mindre saker. Men nu ska vi kasta lite mer så då är det bättre att låna. Det är tur att vi bor nära Lövsta och kan åka och kasta lite oftare.

Onsdag och torsdag har vi också planerat och sen ska jag JOBBA fredag till söndag. Det ska bli jättekul att få träffa gänget i Kista igen. Och jag börjar med tre pass som jag inte gjort förut – servisen. Men jag ska stå med en tjej jag jobbat med förut och som stått där också så det ska nog gå bra. Eller rättare sagt – det kommer att gå skitbra och jättekul.

Och när det gäller jobba så har jag faktiskt fått fem stycken till pass i Kista ! Supernajs !