Kistamässan, Vardagsliv

Så kul äntligen

Stegen ökar

Lördag och jag har jobbat två pass på Kistamässan. Så kul äntligen att komma igång igen. Ett underbart  och härligt gäng att jobba tillsammans med. Jag är anställd av FRAM bemanning som eventvärd på olika placeringar på mässan och snart har jag varit på alla ställen.

Så kul äntligen

På Kista mässan är det just nu Husbilsmässa och jag har nu i två dagar stått i servisen och serverat mat till alla hungriga gäster. Imorgon står jag där igen och serverar !

så kul äntligen

Här är gänget som jag stod med idag !

så. kul äntligen

Jag fick äran att skriva menyn på stora tavlan som står utanför restaurangen både igår och idag. Och kommer troligen att göra det imorgon också.

Att servera gäster som kommer och är hungriga och se till att dom blir mätta och belåtna med ett leende är guld. Förklara var allt finns utöver det dom får på tallriken, ge lite extra service till dom som behöver efter en dag på mässan – vad kan bli bättre. Det kommer gäster med kryckor eller barn som kanske inte får allt själv till bordet. Att ge dom en extra hand och hjälpa till gör dom glada och man får ett extra tack och ett stort leende. Det är det som gör en glad !

Efter en dag när man har serverat, plockat undan, ställt allt i kök och disk och kommer hem och det fortfarande är sol – vad gör man då ?! Jo, man sätter sig i solen i en stol i den blöta trädgården med ett glas rosé och bara njuter.

Christer och jag har sen varit iväg. på lite annat på kvällen och sitter nu och kopplar av. Eller jag kanske försöker eller nått. Det kryper i kroppen och jag vill bara göra nått. Plantorna har fått vatten och på imorgon eller måndag blir det omplantering. Och lite mer sådd. För nästa vecka har jag inget jobb som jag ska iväg på. Då får det bli pyssel och fix hemma istället.