Vardagsliv

Har ni tittat ?

Varför sparar man på så mycket ?

I går städade jag klart på undervåningen så mycket sim jag bara kunde. Jätteskönt att få undan en massa saker som legat framme. Jag kunde tom gå ut i trädgården och ta bort renen från rabatten då krokarna som höll den på plats. Och imorse gick jag upp på övervåningen när Christer hade åkt iväg till jobbet. Lika bra att sätta fart på en gång även om klockan bara var 7. Men har ni tittat i era lådor och skåp där man gömmer saker ?

Har ni tittat ?

Efter att ha stoppat in alla nytvättade kläder så drog jag ut min låda bredvid sängen. Men hur kan man ha så mycket saker i lådan som man inte använder ? Hur länge har det legat där egentligen ? Så jag hämtade en påse och bara började rensa. Och det gjorde jag med dom andra lådorna i sovrummet också. Och jag fick ihop en hel påse plus en massa gammal elektronik som jag lagt åt sidan som ska kastas på Lövsta.

Har ni tittat ?

I går satt jag en stund på altanen framför datorn medans hundarna låg bredvid i en säng som jag tagit ut. Lillan är väldigt rädd av sig och när man går ut med henne så håller hon sig alltid bredvid Robbi eller Under. Hon går aldrig själv. Hon har blivit skrämd av både barn och hundar, men det går bättre och bättre, men hon kommer nog alltid att vara rädd av sig. Det är nog så hon bara är.

På eftermiddagen kom jag på att jag skulle ta fram mina solcells-lampor så dom får börja ladda. Vissa var lite smutsiga, men jag ville se om alla funkade. Dom kommer inte hänga så här på altanen sen, men dom måste ju få ladda på bästa ställe. En utav dom kommer jag nog hänga i växthuset som jag bara längtar efter att få sätta upp. Men just nu är gräsmattan så äcklig av all snö som smält – det är geggigt och blött och man får torka golvet i köket varenda gång hundarna har varit ute.

Har ni tittat ?

Nu när jag har ätit frukost kan jag fortsätta mitt städande på övervåningen. Jag ska ta hand om plantor och ta fram några mindre betongformar och gjuta lite.