Inlägg

Meka med bilen

Sponsrat inlägg i samarbete med Mekster

Vårkänslor

Det är så härligt att det äntligen börjar bli lite varmare. Nu kan man göra annat ute än att skotta snö. Man kan sitta ute och ta en kopp kaffe och många män pysslar med sina bilar. För visst är det så att många män gillar att meka med bilen ? Jag har den turen att jag har en man som tycker att det är kul i alla fall. Och jag vet att han kommer tillbringa tid i garage och utanför garaget med att meka.

Meka med bilen

Jag har inte så mycket erfarenhet eller rättare sagt ingen alls av att meka med bilen, men jag vet att snart kommer det att bytas både det ena och andra på bilarna. Och vår och sommar är perfekt för det då man kan vara utanför huset och göra det.  Även om jag inte har någon erfarenhet vet jag i alla fall att bromsskivor är något som är superviktigt på en bil. Är inte dom ok så kan det vara farligt både för dig som kör och för dom som sitter i bilen.

Och gillar man att meka själv med bilen så kan man beställa allt man behöver från reservdelar, tillbehör och då självklart bromsskivor hos mekster. Bromsskivorna måste ha rätt storlek och tjocklek för just din bil. Bulthålen måste sitta på rätt plats. Mekster har en smart sak på sin sida – man skriver i registrerings numret på bilen som bromsskivorna som ska bytas. Och då kommer det upp vilka bromsskivor som passar till bilen. Det finns det också tips inför bytet och hur man gör – inte bara när det gäller bromsskivor utan mycket annat.

Meka med bilen

Mekster

Just nu har mekster däckbytarveckor och har kampanjpriser på reservdelar och tillbehör. Alla vill ha en ren och fräsch bil nu när solen tittat fram. Men också att allt ska fungera och vara i tipp topp form. Dun kanske till och med behöver en cykelhållare, nya torkarblad eller ljus till din bil. Jag vet att min man kommer att beställa en del nya saker inför sitt mekande.

Din beställning hos mekster skickas normalt ut till dig inom 24 timmar om det är vardag. Det gäller på dom produkterna som är märkta med “skickas omgående”. Sen hämtar du ut ditt paket på närmsta utlämningsställe beroende på var du bor. På din beställning ser du hur mycket fraktkostnaden blir då det beror lite på vad du beställt och hur det kommer att skickas.