Vardagsliv

Börjat tona ner

Ibland behöver man proffesionell hjälp

I går skrev jag om mina planer som jag hade i går och framåt. Men det blev lite annorlunda än jag tänkt. När jag kom till Vällingby gick jag till banken för att betala månadsavgiften på lägenheten. Jag var tydligen inte ensam för kön på banken gick ner för trappen. Och efter att jag stått där i 10 minuter och ingenting hände så gick jag därifrån. Börjat tona ner

Jag gick istället till salongen och gav Aggi alla mina pulver och pärlor jag köpt när jag gjorde naglar tidigare. Det är ju bättre att nån kan använda dom istället för att dom står här hemma och skräpar. Och då passade jag också på att fråga henne vad jag skulle göra med mitt hår. Som ni vet så drog jag in en håravfärgning i håret i måndags och den gick åt fanders. Jag fick hur många färger som helst i håret. Det slutade med att jag fick en tid på salongen för att hjälpa mig att tona ner håret och få lite mer enhetlig färg. Efter en promenad i Vällingby så gick jag tillbaka och efter 1,5 timmes kämpande med att få bort det mörka i håret och få en enhetlig färg var jag klar.

Börjat tona ner

Börjat tona ner

Nu går det mer åt det röda hållet, men blev rätt kul färg tycker jag. Nu ska håret få vila lite och sen är det bara att fortsätta tona ner håret. Ett förslag jag fick var att börja med ljusare slingor. Men just nu är jag ganska nöjd.

Börjat tona ner

I dag

Eftersom det inte blev något bankbesök igår sitter jag nu klar och ska åka iväg nu istället. Om jag är där klockan tio när dom öppnar ska väl inte kön vara så lång ?!

I eftermiddag ska jag möta upp Christer då vi ska träffa hans läkare och gå igenom framåt vad som händer och hur han mår.