Kistamässan, Vardagsliv

Regn hela dan

Kistamässan

Ny vecka och jag jobbar i fyra dagar på Kistamässan. I går var det regn hela dan och jag fick prova på att jobba på lastgården. Alla ska få lära sig att jobba på alla olika ställen så man kan dom så det var spännande. Jag hade inte en aning om vad jag skulle göra.

Regn hela dan

När vi vaknade i går så hade det snöat innan vi skulle iväg så det var till att gå ut och sopa av bilen med snö. Det var inte mycket och under dan försvann den då det istället blev regn hela dan.

Regn hela dan

Det blev stor jacka så man syntes på lastgården och sen såg vi till att lastgården inte var kaos med bilar. Skrev upp vilka bilar som kom in, monternummer och telefonnummer så vi kunde ringa dom ifall dom behövde flytta på sig för att få in andra bilar.  Och det fick vi också göra. För alla ville stå på lastgården för att slippa gå ut i regnet och ställa sig på parkeringen istället. Men inte under vårt pass. Ha ha !

Kallt

Även om vi stod där ute i regnet höll vi humöret uppe. När det hände saker hela tiden så tänkte man varken på dom kalla händerna. Men när det lugnade ner sig så roade vi oss själva med lite rörelse och olika samtalsämnen.

Tisdag

Idag är det tisdag och vi vaknade till mer snö. Och då menar jag MER snö. Usch. Bilarna är avsopade och Christer har åkt iväg. Jag har gjort mig iordning och har en riktig bad-hair-day så det blev till att sätta upp håret. Och jag ska ändå stå i serveringen idag och då gäller uppsatt hår. Jag har idag ett kortare pass så har inte åkt iväg än. Men snart så. Får nog åka lite tidigare då jag inte vet hur det ser ut på vägarna.

Regn hela dan

Mörk bild då jag tog den så pass tidigt. Men under dan ska det bli plusgrader så det kommer att försvinna en hel del. Tyvärr ska det komma mer snö på torsdag. Inte kul. Men typiskt april-väder.