Pyssel - Betong, Pyssel - Pärlor, Vardagsliv

Provgjutit

Nu kunde jag inte hålla mig längre

Jag brukar börja gjuta när jag tagit ut alla mina plantor på våren som jag satt. Men nu kunde jag inte låta bli längre utan har provgjutit lite. Det är alltid kul att ha lite olika saker på gång.

provgjutit

Provgjutit

Två små skor med små möss som sticker ut på olika ställen på skorna. Och en mask. Och masken kan man ju göra fler av när det gäller mittbiten – då blir den “längre”. Nu ska jag bara komma på vilken färg jag ska måla skon, skosnörena och mössen i.

Har ni några färgförslag ?

På bilden kanske dom ser ganska stora ut, men skorna är inte längre än ca 16-17 cm långa.

Lördag

Christer och jag har varit iväg på ärende och gick in i affären lite snabbt och köpte lite grönsaker som vi behöver till middagen. Och man fick passa sig när man var ute, för det var ärligt talat snorhalt under den nya snön. I alla fall dom skorna som jag hade på mig.

Man kunde tro att det är november ute då det småsnöar hela tiden. Vid den här tiden vill man vara ute och ha lite vårkänsla, men vi får vänta lite med det verkar det som.

Som jag skrev i går har jag påbörjat mitt påsklov. I helgen blir det nog ganska lugnt, men sen ska det påskpyntas lite mer och jag ska prova en annan möblering på min soffgrupp jag har på altanen. Om jag nu kan vänta så länge på att testa. Jag har redan flyttat en fåtölj för att börja möblera om och känner jag mig rätt så kommer jag prova antingen idag eller imorgon. Det är ju bara att ta på sig varmare kläder.

Jag satte mig precis för att fortsätta med min pärltavla, men upptäckte att plasten man tar bort för att fästa pärlorna var helt förstörd. Så nu har jag filmat och skrivit ett mail till dom jag köpt den ifrån.