Pyssel - hemma, Trädgård, Vardagsliv

En utedag äntligen

Hur skönt var det inte idag ?!

Jämfört med i går vaknade vi till klarblå himmel. I går var det ju slöjmoln så det tog en liten stund innan det blev riktigt varmt. Ja varmt var det, men så varmt så man kunde gå i t-shirt utan att frysa. Men i dag ville man bara sätta fart. Och det gjorde vi också. Det blev en utedag äntligen och jag sitter faktiskt fortfarande ute – på altan i kvälls solen.

En utedag äntligen

Efter en trevlig påskafton tillsammans med Bengt och Kjell satte Christer på våra sommarhjul på vår bil i går. Och i dag var det Christers jobb bil som skulle fixas. Christer åkte iväg och tvättade sin buss och jag fixade lite här hemma under tiden – samlade ihop lite saker som vi skulle åka och slänga och som jag rensat ut. Visst kommer det att bli mer kastat när jag sätter fart och röjer i förrådet, men bättre att bli av med lite i taget.

Eftersom det var varmt och skönt ute ville vi vara ute så mycket vi kunde. Christer fortsatte med sin buss och böt till sommarhjul och jag satte fart med staket och altanräcket.

Staketet är nu borstat på både fram och baksida så nu är det bara att olja in igen så det blir fräscht !

Altanräcket är skrapat från lösa färgbitar överallt och nu ska det bara grundas där och målas.

Och måla kommer jag att få göra för det hatar verkligen Christer. Men jag tycker att det är kul att sitta där med en pensel och se hur fint det blir till slut. Och nu kan jag verkligen göra det då vi rensat ut alla växter från rabatten framför altanen. Det är bara vår forsythia som står kvar och den ville Kjell ta hand om i höst.