Kistamässan, Pyssel - hemma, Vardagsliv

Söndag

En kylig förmiddag

Efter en lugn natt med tillräckligt med sömn gick vi upp före klockan åtta i morse. Det blåste en hel del och inte var det skönt i skuggan inte. För någon sol var det inte i morse. Christer och jag tog det lite lugnt på morgonen och jag tog hand om all tvätt som jag tvättade i går. Det var en del som behövdes tvättas och lika bra att få det gjort. Och varför inte börja min söndag med att ta hand om den ?! Skönt när allt är på sin plats inför veckan.

I går fixade jag en hel del inomhus och det var så skönt att komma upp på morgonen och se hela övervåningen fixad – förutom mitt hobbyrum där det står en massa växter. Dom var planen att ta hand om idag. Och jag tror jag ska börja med det lite senare.

Söndag

Christer och jag åkte iväg och gjorde en del ärenden. Vi behövde köpa hundmat, panta, och sen åka förbi Biltema och köpa det jag ska “olja in” staketet med.

söndag

På Biltema köpte jag också ett planteringsbord som jag ska ha bredvid mitt växthus. Och när vi kom hem så skruvade jag ihop det medans Christer började klippa vår häck mot grannen.

Just nu sitter jag på altanen och tar det lite lugnt. Solen lyser faktiskt, men det blåser en del så att gå ut i t-shirt är inte att tala om. Sen blir det till att göra lite middag och ta en lugn kväll inför fyra arbetsdagar.

Ny vecka imorgon

Det ska bli kul att jobba på mässan i veckan då jag hört så mycket om SETT mässan som nu är tisdag till torsdag – Kom för att utvecklas och få nya idéer för både dig själv och din skola. För min del blir det både lastgården imorgon och sen seminarievärd under själva mässan.