Vardagsliv

Det är visst fredag

Tappat bort vardagarna

I går när jag jobbade på Kistamässan sa jag till mina kollegor – i morgon ska jag gå ner i morgonrocken, släppa ut hundarna i trädgården och ta en kaffe och koppla av. Och det gjorde jag i morse ! Men va knäpp man är. Får när Christer åkte till jobbet och jag tog en till kaffe på altanen så undrade jag varför det kom så mycket bilar på skolans parkering. Men det är visst fredag. Inte helg som jag fick för mig helt plötsligt.

Det är visst fredag

Jag satte mig och planerade lite innan jag åkte och handlade lite och sen satte igång hemma. Jag hade sen ett härligt face-time möte med Anne innan jag fortsatte min dag. Anne är grundare till Blogbiz där jag har min blogg en otrolig människa när det gäller både människo-kännare, journalist och har hjälpt mig med en hel del både när det gäller mitt privatliv och blogg.

Hundarna har självklart fått sig en promenad

När jag kom hem fortsatte jag att fixa på altanen och har nu tvättat halva staketet på insidan. Så skönt att se att det mesta är “vitt” och inte måste skrapas och målas. Framsidan av det är redan skrapat och ska målas.

Lite är klart och bänkarna är avtorkade så jag i år kan ställa dit blommor eller annat. För i år kommer mycket stå i växthuset istället för på altanen och det är skönt.

Fredagskväll som blir lugn och skön – hoppas jag – och imorgon behöver vi inte gå upp på en gång när vi vaknar då det är lördag. Jag ska åka iväg och börja städa lägenheten inför försäljningen och det är skönt att den inte är så stor. Sen blir det till att fortsätta här hemma. Man är inte utan saker som måste göras i alla fall.