Firande, Kistamässan, Vardagsliv

Det har varit en del….

Ibland händer allt på en gång

Söndag redan och jag har inte varit inne och uppdaterat på flera dar. Så det får bli godbitarna så jag inte blir för “långrandig”. Det har varit en del dom senaste dagarna när det gäller både jobb, hinna med privata saker, födelsedag för mannen och fixa hemma innan ny vecka kommer.

Det har varit en del….

Jag har jobbat på Kistamässan tisdag, onsdag och torsdag då det var “Stockholm Teck Live / Future Food”.

Det har varit en del....

Vi passade på att ta ett kort med Zeina när vi träffade henne “back-stage”

Det har varit en del....

Har jobbat i service-senter under inflytten av mässan

Det har varit en del....

Det har varit en del....

Fredag den 13:e och Christer fyllde 60 år

Jag var ledig i fredags och hade en hel del jag skulle hinna med på fredagen innan Christer kom hem efter sitt jobb. Så det var bara att åka iväg relativt tidigt och handla och göra allt som jag skulle göra.

Det har varit en del....

En bukett med röda rosor och en inköpt ballong var en utav dom sakerna som jag fixade i Vällingby.

Michis och Leon kom förbi innan dom skulle hämta Charlie och Collin i deras skola. Dom hade köpt ballonger storlek jättestora och en korg med gott och blandat som blev uppskattat av Christer.

Det var fortfarande fint väder när Christer kom hem så jag gjorde varsin drink till mig, Christer och Nathis som vi avnjöt på altanen. Den var jättegod så den kommer vi göra flera gånger.

Planen var sen en förrätt – ostpuffar med räkröra och löjrom – varmrätt och sen tårta som vi fått på kupong från Ica Maxi. Förrätt blev det men varmrätten sparade vi till på lördagen då vi blev mätta av lite smak från Michis korg också.

 

Söndag

I dag har jag varit ute hela dagen. Inte för att sola utan för att göra nytta utomhus. Christer åkte till Västerås vid elva tiden och sen satte jag fart – rensade rabatter, städade förråd, pysslade med blommor och tog kort på allt som finns då det är mycket som jag ska gräva upp i höst som gjort sitt.

Nästa vecka

Nu blir det en lugn kväll innan det är dags att gå och lägga sig. I morgon ska det också vara fint väder och då blir det inköp av mer jord, omplantering av lite och lite annat pyssel. Sen blir det jobb tisdag till torsdag igen. Både i service center och i garderoben då det är Hjultorget.