Inlägg

Ett sorts kosttillskott

Sponsrat inlägg i samarbete med CBD Life

Det finns flera möjligheter

När man pratar om kosttillskott så tänker i alla fall jag på vitaminer och mineraler som man tar för att man saknar eller vill ha mer av. Men nu har jag fått info om att det finns kosttillskott för annat också. Och inte bara i tablettform som jag verkligen har svårt för. Man vill ha alla dom där vitaminerna och mineralerna för att må bra. Jag köper dom och börjar kanske en dag, men sen blir det så jobbigt med dom där tabletterna som ska sväljas.

Ett sorts kosttillskott

Det finns ett kosttillskott som både är läkande och helande och som är en olja. Man kan antingen ta ett visst antal droppar under tungan för att man ska få en snabb upptagning. Eller så blandar man ut den i maten för en långsammare. Och det är CBD olja!

Ett sorts kosttillskott

CBD Olja Fullspektrum 15 % är CBD Life’s starkaste olja i deras sortiment. I den får man i sig mycket CBD och andra cannabinoider per droppe. Och den ska man börja med en droppe under tungan morgon och kväll. Och man kanske reagerar när man ser cannabinoider, men det är absolut inget THC i oljan så man inte tror att det är någon drog.

Vad kan man då använda denna CBD olja till och varför? Den kan förhindra kräkningar, är ångestdämpande, ger dit bättre aptit om du har problem med det och kan hjälpa dom med MS och epilepsi. Men den kan också mildra smärtor och utslag.