Vardagsliv

När man är på väg att flytta

Vill komma med lite tips på vad man kan göra när man är på väg att flytta

Tänk dig att du måste städa varje rum och packa var sak för sig. Sedan ska du skura golvet och tvätta alla fönster som finns. Du ska också tänka på alla listor på golvet så att inget damm finns på dem när du är färdig med städningen. Minsta lilla fel som finns så måste du börja om med städningen från början.

Det kan vara lättare att städa om du tex hittar någon typ av förråd i närheten av den bostad du ska flytta till . Tex ska du flytta till Stockholm så kanske du bör ha förråd Stockholm så att det blir lättare för dig. Du kanske bor utanför och ska flytta till centrala Stockholm.

För varje säck med kläder eller möbel du flyttar blir allt mycket enklare för dig senare. Tänk dig själv då blir det som om du redan är färdig med flytten och städningen. Har du flyttat ut allt till ett förråd då är halva jobbet gjort och du kommer sova bättre på kvällarna. Sista natten kan du ta in dig på ett hotell när allt är färdigt för man behöver verkligen vila där mellan så man inte jobbar slut på sin kropp.