Pyssel - hemma, Trädgård, Vardagsliv

Mors dag

Första mors dag utan mamma

Vi brukar alltid träffas på mors dag, men i är är det första mors dag utan min mamma. Och då får man se till att göra andra saker istället. Inte för att glömma utan för att minnas och ha något att göra. Och det är väl inga problem.

Mors dag

Christer och jag startade dagen med att åka till lägenheten för att hämta dom sista två lamporna och stegen som fanns kvar. Nu är den totalt tom och imorgon eller på tisdag kommer den att stylas inför försäljningen. Vi åkte hem med allt och sen tog vi en tur till Barkarby. Christer behövde några batterier till några klockor och så gick vi in på Lager157 där jag tom fick Christer att handla lite nya byxor och tröjor. Jag hittade till mig också.

När vi var där så hörde Michis av sig och vi åkte iväg till henne och tog en fika. Nathis hörde av sig och vi hade lite FaceTime på telefon från stranden där Nathis låg.

mors dag

Ser inte helt fel ut !

mors dag

Altan håller på att byggas för fullt hemma hos Michis och Leon håller koll. Ha ha !

mors dag

Charlie

Sen blev det hem och ta hand om alla påsar med bark som vi köpte i Barkarby. Längst ner i vår trädgård växer gräset så dåligt pga skugga och att det blir blött så vi har bestämt oss för att lägga bark där i stället för att kunna hålla det snyggt.

Vi behöver köpa några fler påsar innan allt är klart, men det blir rent och snyggt och att att håla rent.

I morgon är det ny vecka

Måndag imorgon och jag ska iväg och klämma tuttarna – mammografi. Det är inget som man ska strunta i då det är så många som får cancer nu för tiden. Så det är bara att bita ihop och se till att få det gjort även om det inte är det skönaste.

Sen kommer jag ha en lugn vecka då jag inte har något jobb denna vecka. Men då ska jag passa på att fixa ute i trädgården och inne med en del saker som jag vill göra.