Inlägg

Samla ihop alla

Sponsrat inlägg i samarbete med Payup

Håller du reda på alla datum och dragningar?

Ibland vill man köpa vissa saker som man inte har pengar till och tar då små lån för att kunna köpa det. Det behöver inte vara onödiga saker jämt utan saker som man ibland verkligen behöver. Om ditt kylskåp skulle gå sönder helt plötsligt så kanske du inte har dom pengarna just då. Och ett kylskåp är ju nått som man behöver i sitt dagliga liv. Och då blir det så att man köper det och man får betala lite varje månad. Det kan bli mer och mer såna små lån som man är tvungen att ta ibland och då gäller det att man håller reda på alla datum när allt ska betalas. Så varför inte samla ihop alla små lån till ett istället?!

samla ihop alla

Samla ihop alla

Om du samla lån till ett får du säkerligen en lägre månadskostnad då du bara betalar till en långivare istället för till flera. Din nya låntagare går igenom dina lån och räknar ut en ny bättre ränta än vad du haft tidigare. Sen kan du lätt se vad du har kvar att betala och vad du kanske kan börja spara istället. Det som du tidigare har betalat kan du nu istället lägga över på ett sparkonto. För dom pengarna såg du ju inte tidigare heller.

Hur mycket du kan låna och vad det kommer att kosta kan du lätt se på sidan. Även om du har betalningsanmärkningar eller fordringar hos kronofogden finns det långivare som vill hjälpa dig. Dessutom ser du dom allra bästa långivarna på sidan som uppdateras hela tiden för att allt ska vara uppdaterat.