Frön och sådd, Pyssel - hemma, Trädgård, Vardagsliv

En underbar dag ute i trädgården i solen

Blekfisen vill ha färg

I morse när vi vaknade satte jag mig i solen med en kaffe och bara njöt. Och innan jag satte igång satte jag in ett inlägg om vår fredag som vi hade med Michis och Daniel. Jag skrev i slutet av inlägget att jag skulle ha en dag i trädgården då det skulle bli en fin dag. Och det blev det. Så jag har haft en underbar dag ute i trädgården i solen idag !

En underbar dag ute i trädgården i solen

Efter att ha varit en sväng till affären satte jag igång och rensade lite ogräs och fixade till mitt “barbord” bredvid poolen.

En underbar dag ute i trädgården i solen

Mammas snäckor la jag fram och popcornplantorna som växt till sig. Nu är det bara lite värme i poolen som saknas så jag kan lägga mig i poolen och ställa ett glas cawa på bordet.

Sen fortsatte jag att fixa i trädgården. När jag och Michis var en snabb sväng på Ulriksdals trädgård var jag tvungen att köpa en jättevallmo som mamma älskade. I dag blev den planterad. Christer sa att han tyckte den såg ut som en tistel så det är tur att det är jag som tar hand om trädgården så han inte tar bort den.

En underbar dag ute i trädgården i solen

En underbar dag ute i trädgården i solen

Dessa blommor hittade jag på Maki och när det är molnigt och tråkigt väder drar dom ihop sig, men när det är sol så slår dom ut. Och jag tycker dom va fina.

Växthuset har fått sig en omgång också och jag har flyttat och fixat runt med allt som står där.

Jag har fixat och donat lite i trädgården hela dan, tagit lite paus emellanåt då det varit varmt och skönt. Och jag har varit på väg att hoppa i poolen flera gånger men det har inte blivit av. Kanske i morgon. Men nu blir det en lugn kväll. Christer ska jobba imorgon och jag har faktiskt lite “to-do” imorgon att göra. Det ska inhandlas ingredienser till sill inför midsommar, jag ska fixa mina naglar och lite annat ska handlas. Men det kommer bli bra. Resen av veckan blir sen lugn innan midsommar.