Naglar, Pyssel - hemma, Vardagsliv

Det blev både klara och oklara

Man kan inte få allt

Ny vecka och dessutom midsommarvecka. Eller vad man nu ska kalla det. Det är i alla fall midsommar på fredag och det märktes ute i butikerna och centrumet i går. Det är en del som har börjat sin semester och många planerar och handlar inför just midsommar. Och självklart även jag. Och för mig blev det både klara och oklara ärenden i går måndag.

Det blev både klara och oklara

Jag skrev en lite to-do lista till mig själv i går morse för att jag inte skulle glömma något. Både på var det skulle göras och vad som skulle inhandlas eller göras. Och dom flesta kunde jag fixa i Vällingby istället för att åka runt på fler ställen. Jag planerade att göra några utav mina ärenden innan jag fixade mina naglar. Och två utav ärenden blev oklara för att det inte fanns i Vällingby. Men då får man planera om lite.

Det blev både klara och oklara

Det blev lite sommarnaglar på Salong Shades.

Det blev både klara och oklara

Man blir alltid väl omhändertagen på Salongen och jag brukar prata med en del utav dom då man lärt känna dom efter att ha gått där ett tag nu.

Förberedelser

I dom butikerna jag gick in i går så hade dom inte så “tjock” lax som jag ville ha för att kunna grava. Så efter jag fixat naglarna stannade jag till på Lidl i Åkermyntan. Och där hittade jag en fin bit. Jag behövde ju inte köpa en hel sida även man kan dela och frysa in.

Det blev både klara och oklara

Så igår blev min lax gravad och denna gång blev den rom-gravad. Det brukar bli så gott. Men man kan ju ta vad man vill eller inget alls förutom salt och socker då. Och idag blir det handskar på för att lägga in sill. Köpte några extra inläggningssillar då jag både ska göra till midsommar, Christer vill säkert ha och så ska jag ta en sväng till Michis med en burk också.

I dag blir det nog en lugn dag hemma. Pyssla och fixa lite, men också ta det lite lugnt då det ska bli fint väder. Man får passa på när det verkar vara såna här varannandags väder. Jag startade i alla fall min morgon i solen med en kopp kaffe. Varmt redan vid 6.15 så det var härligt.

När Christer hade åkt iväg för att jobba gick jag ut och drog av överdraget på poolen så solen vår värma till vattnet idag. Visst blir det varmt med överdraget också, men ser mycket mysigare ut utan och förhoppningsvis kanske man kan ta sig ett dopp senare.

Då jag inte har ätit någon frukost än så är det min första to-do just nu. Sen får vi se var dagen har att erbjuda. Ha en bäst dag !