Trädgård, Vardagsliv

Första doppet för i år

En härlig dag i solen

Vaknade i morse och trodde att det var torsdag, men det var det ju inte. Men vad spelar det vilken dag det är egentligen ?! Man tar ju en dag i taget i alla fall. Men jag vaknade ovanligt pigg och satte fart så fort Christer åkt till jobbet och plockade undan disk och vattnade blommorna utanför fönstret på framsidan. Och i går blev det första doppet för i år.

Första doppet för i år

I går var det ett underbart väder, och jag vet faktiskt inte hur varmt det var. Men det var så varmt så jag tog det första doppet för i år. Och då har det inte hunnit bli så varmt i vattnet än. Men det var faktiskt så varmt att man inte kunde sitta för länge i solen innan man rörde på sig.

första doppet för i år

När jag behövde lite skugga så gick jag in och la in silen som vi ska ha i midsommar. Ja, inte bara vi ( Christer och jag ) utan den sill jag ska ta med till Bengt. Och så har jag gjort en burk till Michis också.

Jag hade i alla fall en underbar dag utomhus i går. Solen gjorde faktiskt att jag fick lite färg. I alla fall från huvudet ner till naveln. Nedanför är det lite svårare att få färg. För mig i alla fall. Sen har inte jag en sån där solstol så jag kan ligga på mage och få lika mycket färg på ryggen så imorgon när det ska bli fint väder kommer jag lägga ut en filt på gräsmattan.

Det blev lite fix med blommorna också och denna korg är finare i verkligheten än hur det ser ut på kortet, Men denna flyttar jag hit och dit och vet inte var jag ska ha, så den kommer säkert att flyttas igen.

Onsdag – inte torsdag

Eftersom det är molnigt och småregnar ute i dag så blir det annat som ska göras i dag. Jag har vattnat alla blommor inomhus och plockat undan lite så nu är det dags att gp upp och sätta på sig lite ögonbryn dp jag inte har några. Ha ha ! Funderar starkt på att åka förbi en salong som ligger i närheten och få lite råd om vad dom tycker att jag ska göra. För att slippa behöva måla dom varenda dag nu på sommaren och när man badar så torkar man av dom. Man ser ju helt sjuk ut utan – jag i alla fall. Och dom jag har är så ljusa och nu i solen är dom nästan vita. Sen blir det en tur till lägenheten för att hämta avgiften och åka och betala. Annonsen i Hemnet ska också betalas.