Vardagsliv

Midsommar med underbart väder är vi inte vana vid

Så härligt väder

Efter att ha pratat med nära och kära så har alla haft en midsommar med underbart väder som vi inte är vana vid. Jag är lite dålig på att komma ihåg väder från år till år. Men jag vet att vi hade faktiskt fint väder förra året också på midsommar. Fast vi fick en liten skur mitt på dan. Och varför jag kommer ihåg det är för att det var min mammas sista midsommar och vi var då hos Bengt och firade den. Liksom i år. Men mamma finns i våra tankar jämt och ständigt.

Midsommar med underbart väder är vi inte vana vid

Här har vi gänget som vi firade med i år. Jag börjar från vänster : Maria som är mon “plastkusin”, Barbara som är Marias bästa vän, Bengt som är Enars bror och Marias pappa, jag , Christer, Stefan som ärr Marias sambo, Kjell som är Enars bror och Monia som är Kjells fru.

Midsommar med underbart väder är vi inte vana vid

Jag hade köpt en blomma till Bengt som vi var hos och satte den i en kruka som dessutom mamma har målat. Bengt blev glad för den då dom hade mycket kontakt under alla år.

Kortet har jag fått av Maria

Vi startade som vanligt med sill, lax, västerbottenspaj och potatis som dom flesta på nyår. Sen en liten paus innan vi grillade kött och åt tårta som Stefan gjorde. En mycket trevlig eftermiddag / kväll innan vi åkte hem Christer och jag. Här kommer lite kort !

Bengts Dahlior som kommer ifrån mamma

Stefan som fixar tårtan till efterrätt

Västerbottespajen som jag gjorde på förmiddagen

Maria, Barbara och Bengt

Stefan, Kjell och Monia

Micha nummer 3 var med också ( Kjell och Monias hund )

Monia och Maria

Jag bjuder på denna

Sen blev det Stefans efterrätt / tårta och kaffe

Hade haft uppsatt hela dan så den blev gullig att ta ut på kvällen 🤣

Midsommardagen

I dag har det varit en jättelugn dag ! Jättevarmt och skönt och jag har badat en hel del idag. Sen har det blivit lite sola lite då och då.

Här har jag legat och myst flera gånger idag. Och på eftermiddagen stod det ett glas vin på mitt lilla “barbord” bredvid pollen.

Christer och jag tog en tur till stan med Mustangen och bara mös lite och tittade på folk.

Nu är det snart dax att fixa middag och ta det lugnt. I morgon kommer troligen Michis med killarna som ska få bada och lite annat kul som Michis och jag planerat !