Mamma, Trädgård, Vardagsliv

Alltid på min högra sida

Ingenting fungerar

Tisdag morgon och 24 grader redan nu på morgonen. I natt vaknade man titt som tätt och tittade på temperaturen i rummet som låg på 30 när vi gick och la oss. Fläkten har gått både hos oss och killarna där dom sover. Och killarna hade svalare än vad vi hade. I dag blir det åter en fin dag med värme och sol och jag ska ta det lugnt. Det gjorde jag i går också, men var ute en sväng på lite ärenden och handlade lite. Jag tog också bort plasten på min arm i går och nu finns mamma alltid på min högra sida.

Alltid på min högra sida

Jag vet inte varför, men jag verkligen hatar att ha persiennerna nere. Det är någonting som sitter i sen jag var liten då mamma och Enar alltid sa till mig : glöm inte att dra upp persiennerna i ditt rum. Men nu när det är så varmt så har vi persiennerna nere för att slippa få in eftermiddagssolen rakt in i rummet. Men sen åker dom upp.

Alltid på min högra sida

Nu finns mamma alltid på min högra sida

I går när jag var ute och handlade gick jag in och skulle köpa lite halm till mina jordgubbar och smultron. Det var inte just halm jag köpte utan nått annat material som funkade på samma sätt. Påsen står i förrådet så jag kommer inte ihåg vad som stod på den, Men nu slipper jag att bären hamnar nere på jorden eller att sniglarna äter på dom.

Vi får se vad dagen erbjuder mig, men en dag då jag kommer göra….. kanske ingenting för en gångs skull. Jag ska i alla fall sätta en bulldeg. Ha ha ! Men att baka är bara kul och dessutom gott att få en bulle till fikat. Och jag tror inte mannen blir sur för det heller. Ha ha !