Frön och sådd, Mina döttrar, Trädgård, Vardagsliv

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Ändring i planerna

Fredag och vi vaknade av att det började regna. Visst, det behövs då det är så torrt överallt bara det inte regnar hela dagen. Och tydligen ska det klarna upp till kvällen. Så då kan man göra annat på dan och kanske få en fin kväll. Men kvällen kommer också sluta på Arlanda då vi ska hämta hem Nathis. För det blir inte alltid som man tänkt sig.

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Nyss när jag var ute i trädgården och släppt ut hundarna – passade på när det inte regnade – så gick jag till växthuset och hittade denna äppelgurka. Jag har inte odlat den tidigare så vet inte vad den smakar, men visst ser den ut lite som ett äpple ?!

Det blir inte alltid som man tänkt sig

I dag för fem veckor sedan åkte Nathis till Palma och Mallorca. Hon har en sk kompis som bor där som hade fixat jobb åt henne. ‘Och hon skulle bo tillsammans med honom i en lägenhet. Men det blir inte alltid som man tänkt sig. Historien har självklart två sidor, men maten som Nathis köpte åts upp av andra som också bodde i lägenheten och som Nathis inte visste om. Ja, det är en del andra saker som också har hänt och det slutade med att Nathis har sovit två nätter på hotell, pratat med sin chef där nere och ingen lösning på bostad så nu kommer hon hem ikväll / midnatt.

Då Nathis och jag är alldeles för lika så exploderar det mer mellan oss än mellan Christer och henne. Och det gjorde det ett antal gånger i går em. När jag blir arg / ledsen / upprörd måste jag bara ha någonting att göra. Och jag hade sprutat ogräsmedel på våra plattor där det växte emellan dom lite här och där och framför vår mur på framsidan. Så med handskar, verktyg och borste så gjorde jag rent på dom ställena.

Nu är det rent och snyggt framför muren och så fort det kommer upp något så kommer jag gå dit med sprutan igen.

Stenarna mellan hus och förråd är också fixat. Så nu ska jag bara skura av dom och borsta ner lite ny fin sand då jag var tvungen att ta bort lite där ogräset satt. Men det är skönt att det värsta är klart. Nu är det bara “finlir” kvar.