Naglar, Vardagsliv

Man får passa på

Njuta av värmen

Idag och imorgon får man passa på att njuta av solen, för i helgen ska det inte vara fint väder igen. Typiskt sommarväder. Vi har försökt planera våra sista dagar på Christers semester och igår förmiddag åkte vi iväg för att handla lite mat inför vår torsdag som vi ska ha tillsammans med Pierre och Anki.

Man får passa på
Fick ta ett kort lite senare på kvällen för att man ska se att dom är gula.

På eftermiddagen åkte jag till Vällingby och fixade mina naglar på Salong Shades som vanligt. Adilja fixade neongula naglar och lite silver på två naglar. Dom tycker det är kul att dom får göra lite som dom vill med mina naglar då jag vågar och tycker det är kul med lite andra naglar än bara “det vanliga”. Och varför inte?! Det är ju bara naglar och ska man ha såna här stilettnaglar så ska dom väl synas. Och nu när jag är hemma så kan jag ju ha såna naglar. Dom stör inte i mitt vardagliga och man vänjer sig. Jag tycker det är lite kul.

Man får passa på

I dag ska vi åka in till stan en sväng. Christer och jag brukar göra det på sommaren nån gång. Vi åker in kommunalt och börjar vid Rålamshovsparken och går utmed vattnet in mot stan. Sen kan vi stanna till vart vi vill och ta en kaffe, glass eller ett glas vin eller öl. Det är mysigt och vi bestämmer inte alls vart vi ska.

Lite senare kommer vi nog möta upp Michis och Daniel om det inte blir några andra planer.

Fortsätter planera

Jag håller fortfarande på och planera både trädgård och altan när jag sitter här ute. Dom vattentäta gardinerna är beställda och är på väg. Sen ska jag åka till Ikea och köpa gardinstänger och beslag. När vi var och fikade hos Kjell satt vi i hans pergola och vi fick med oss en utav hans “väggar” som var ett nät. Den ska vi sätta upp på kortsidan av altan då det inte snöar / regnar så mycket där då den är mot förrådet. Vi tror att det kommer att funka.