Mat - Räkor, Mat - Ris Pasta Nudlar, Vardagsliv

Organisation och lite besök i veckan

Snart är första veckan avklarad

Jag vet inte varför det blir så, men när Christer går tillbaka till jobbet och jag fortfarande är hemma är det svårt att komma i rutin igen. Det brukar ta några dagar och nu tror jag att jag är i fas igen. Så i veckan så har jag haft lite organisation och lite besök i veckan har det också blivit.

Organisation och lite besök i veckan

Vinbären som jag plockade i måndags blir färre och färre på buskarna då jag fortsatt med att plocka av dom. Mer gelé är gjord också och Daniel som tycker om det fick med sig en stor burk häromdagen. Jag har också varit på Ikea och köpt gardinstänger till mina vattentäta gardiner jag beställt. Dom borde komma vilken dag som helst.

Organisation och lite besök i veckan

I går när jag rensade lite i rabatter och klippte bort några ormbunksgrenar som blivit lite fula av solen såg jag denna. Såg riktigt läskig ut för mig som hatar spindlar. Det blev ett snabbt kort och sen gick jag därifrån. Usch !

Eftersom jag har så mycket vinbär gjorde jag en rulltårta i torsdags då Michis och Daniel skulle komma förbi på kvällen. Jag rullade den åt fel håll då jag hade lagt vinbär i smeten och tyckte det skulle bli lite roligare med en prickig rulltårta. Men den var god i alla fall.

God fredagsmiddag

Jag försöker att “blanda” lite med maten till våra middagar och igår åt vi en god middag som jag hittade på nätet. En italiensk räkpasta med chili och vitlök av Jennie Walldén. Jag fastnade på hennes Instagram och hittade en massa gott som hon gjort och det slutade med att jag beställde hennes bok som kommer vecka 40.

Men maten tycker jag ni ska prova göra för den var jättegod.

Lördag

I dag är det lördag och jag har några saker som jag planerat idag. En sak som jag egentligen skulle ha gjort igår var rabarbersirap, men det var så fint väder så jag satt lite mer i solen på eftermiddagen istället. Man måste ju passa på. Dessutom satte sig Christer också i solen när han kom hem från jobbet och så satt vi där tillsammans med musik i bakgrunden.

Jag ska också försöka toppa vår häck lite för det har kommit så mycket nya skott på den. Det brukar egentligen Christer hålla på med, men jag vet att han ska hålla på med Daniels bil som står hos oss. Och varför ska inte jag kunna göra det?! Då får jag vara ute i solen också.