Pyssel - hemma, Trädgård, Vardagsliv

Gardinerna har kommit

Stänger och gardiner klara

I går morse fick jag ett paket levererat till dörren. Gardinerna har kommit som jag köpt till altanen. Dom var lite tunnare än jag trodde, men jag tror att det blir bra. Nu ska bara gardinstängerna sättas upp och gardinerna strykas till då dom har veck efter förpackningen.

Gardinerna har kommit

gardinerna har kommit

Det jag nu måste fixa är några snygga band som jag kan knyta upp dom med runt stolparna. Och då dom var tunnare än jag trott ska jag se hur jag ska göra nertill när dom hänger uppe. När jag drar för dom vill jag ju inte att dom fladdrar upp så antingen så får det bli nått jag spänner fast nertill eller nån smal stång som jag …… ja, jag får se när dom sitter uppe.

Vindruvor

Förra året växte mina två vinbärsplantor ganska sakta. Men då var dom nya. Nu har den växt över hela väggen. Och där borde dom nu inte stå har vi märkt. Men vi får se hur vi gör. Vissa säger att vindruvorna som man får inte smakar så gott, men jag tycker det är kul att den har växt så pass bra. Och jag har fått 2 eller 3 klasar. Nedan är den största.

En liten tur över dan

I dag ska jag iväg på en liten tur. Vad det handlar om får ni se ikväll eller imorgon. Men innan jag åker iväg ska jag pyssla lite med några saker här hemma. Ta det lite lugnt och ska börja med en frukost nu när Christer åkt iväg till jobbet för ett tag sedan. Vi tittade också på vädret och det ska ju bli över 28 grader imorgon. Så imorgon blir det en dag utomhus. Ja, det är jag ju varje dag. Men lite solning imorgon kanske. Det finns ju lite pyssel att göra i trädgården så då kan man passa på att göra det samtidigt men ändå få lite sol och värme på sig.

Tack för alla fina ord igår efter mitt inlägg