Vardagsliv

Teprovning i Uppsala

Jag blev glatt överraskad

I dag har jag varit hemma hos Anne och haft en jättetrevlig dag. Anne är en varm person som man gärna lyssnar på och får tips av då hon är duktig på att förklara. Och hon är den bästa på jämförelser som jag känner. Så efter att ha fått en bra jämförelse förstår man mycket bättre eller om man inte fattar någonting så lovar jag att man gör det efter. Och det var bland annat därför som jag var på teprovning i Uppsala idag.

Teprovning i Uppsala

Teprovning i Uppsala

Det blev både prat, skratt och självklart en del tips och förklaringar till mig då jag är skribent på Blogbiz som Anne driver. Det är en bloggportal där jag haft min blogg nu ett tag.

Teprovning i Uppsala

Vi började med en lunch av pyttipanna med tillbehör hemma hos Anne.

Teprovning i Uppsala

Jag har inte varit en te-drickare tidigare, men efter att ha fått smaka på tre olika te-smaker idag så skulle jag lätt kunna ta mig en kopp te lite då och då. Jag har alltid tyckt det ser så mysigt ut när någon sätter sig bekvämt i soffan, drar upp benen och dricker en kopp te tex på kvällen. Ibland kan man. ju bli sugen på någonting på kvällen och kaffe vill man ju inte dricka för sent. Och egentligen inte te heller, men idag smakade jag ett te som inte har koffein i och då kan man ju dricka det på kvällen utan problem. Om mans har problem med det. Jag har inte märkt någon skillnad ifall jag dricker en kopp kaffe sent en kväll. Men det är ju jag.

Teprovning i Uppsala

Jag fick lära mig en hel del och det var riktigt kul

Jag åkte från Uppsala vid 17 och hade det varit en normal vardag så hade det säkert varit kö hem. Men det är ju fortfarande semester för många.