Pyssel - hemma, Trädgård, Vardagsliv

Dom senaste dagarna

En blandad kompott

Dom senaste dagarna har inneburit en massa olika saker som jag och Christer har gjort. Vi har både varit ute och åkt, varit hemma och fixat, och även tagit det lugnt. Och medans Christer har jobbat har jag gjort saker både i trädgården och njutit av solen. För det är något som jag tycker är skönt och det är lika bra att ta det tillvara innan det blir mörkare och kallare.

Dom senaste dagarna

I fredags var vi och lämnade in bilen på service och under tiden den fixades gjorde jag bullar som blev kaos. Man ska göra dom man brukar så blir det bättre. Och i lördags så åkte vi först till Solvalla där dom hade bilträff tillsammans med Pierre och Anki.

Dom senaste dagarna

Söndagen brukar innebära att man tar det lite lugnt. Christer skulle upp och jobba dagen efter och jag rensade rabatter och plockade en massa bär. Jag har fortfarande bär att ta hand om som jag plockat och det finns bär kvar att plocka så det ska jag fortsätta med idag.

Dom senaste dagarna

Jag gjorde i alla fal krusbärsmarmelad av 1 kg röda krusbär och det är en början.

Provar ta lite sticklingar

Kommer ni ihåg att jag skrev om en blomma som jag inte vet namnet på ? Klicka på den röda länken så kommer du till det inlägget. Jag tog en reva av den och satte i kruka för att se om det funkar. Och det kan man verkligen säga att det gjorde.

För 10 dagar såg den ut så här efter att ha fått stå och växa till sig några dagar.

Och nu ser den ut så här ! Och det ska bli kul att se om den andra jag gjort likadant med blir lika bra.

I dag

I dag är det onsdag. Det var soligt när vi gick upp, sen blev det molnigt men nu ser det ut att bli sol igen. Och det ska klarna upp på dan. Jag ska ta mig en tur till Vällingby. Det är inte så länge sedan jag gjorde mina naglar, men tjejen som gjorde dom ska på semester och jag vill hinna göra dom innan hon går. Och det är ganska bra för i söndags när jag höll på i trädgården så gick en nagel av och jag känner mig helt handikappad med en nagel kort. Helt knäppt.