Mina döttrar, Vardagsliv

En tur blev två istället

En tur var planerad

Söndag och Christer och jag hade lite planerat som vi skulle göra. Och en tur blev två istället. Men va gjorde det. Vi hade hela dagen på oss.

En tur blev två istället

Christer och jag åkte till åkeshovs slott där det skulle vara skördemarknad. Vi mötte också upp Michis och Mia som också skulle dit. Vi gick runt lite och tittade men blev lite besvikna då vi trodde att det skulle vara mer att titta på.

En tur blev två istället
Vi åkte efter det till Täby och backluckeloppisenbackluckeloppisen som dom brukar ha då Michis sa att det var mycket folk där när dom åkte förbi.

Vi handlade inget men det var kul att gå runt. Och vädret blev finare och finare så när vi åkte mot Barkarby så var det strålande sol.
Christer och jag stannade till i Barkarby på vägen hem och handlade hundmat och lite till oss inne på Ica.
Vi käkade tidigare då vi inte hade käkat nån lunch och vi käkade det vi hade planerat igår med då var vi inte hungriga då vi va hos Michis. Vi firade ju att CollinCollin fyllt år och fick lite gott att äta. Så det blev enkelt då vi visste vad vi skulle äta – fläskytterfilé med kantarellsås i ugn och potatis. Det blev både gott och mat över så nu har jag och Christer lunch imorgon.

Ny vecka

imorgon är det första dagen sen i juni som jag ska jobba. Det är en mässa på Kistamässan som håller på hela veckan så jag ska jobba fem dar i streck. Jag ska stå i garderoben alla dagar så Christer åker hem och släpper ut hundarna på dan.
Men det ska bli jättekul att få träffa alla igen.
Det ska bli spännande att se hur mycket jobb framåt och vilka som jobbar kvar. Några har jag ju kontakt med via sociala medier men inte alla.