Kistamässan, Mina hundar, Vardagsliv

Varför är det svårt att få igång dagen ?

Typiskt måndag

När man inte har något planerat speciellt när det gäller måndagar så kan det bli rätt segt. Varför är det svårt att få igång dagen då ? Jag visste i och för sig att jag inte hade så många to-do idag som skulle vara så krävande. Men jag hade eller har i alla fall några saker som jag vill och ska göra.

Varför är det svårt att få igång dagen ?

För att få igång måndagen ordentligt så kommer här ett inlägg om min vecka som varit. Den riktigt stora saken som skett var att Under har fyllt 11 år. Frisk som bara den förutom att han hör väldigt dåligt – eller är det för att han inte vill höra haha – och har ett skadat öga.

Varför är det svårt att få igång dagen ?

Att ta kort på en svart mops när man har vitt och svart golv är inte lätt. Visst kunde jag tagit ett nytt och lagt in, men kortet är tagen just på hand födelsedag och då vill jag lägga in det. Min följeslagare, vill ligga så nära som möjligt och blir bara mysigare för varje år som går. Snart bär jag väl honom också. Skämt åt sido, men han är helt enkelt så go.

Jobbat i fem dagar

Efter att ha varit ledig hela sommaren så har jag jobbat för första gången och det blev i hela fem dagar på Kistamässan. Det var “Kirurgvecka” och jag har jobbat med mina kollegor från FRAM bemanning. Jag stod i garderoben alla dagar och då det var fint väder så var det inte mycket kläder som hängdes in. Däremot mer väskor.

Varför är det svårt att få igång dagen ?

Det är jämt så fina blomsterarrangemang på mässorna

Varför är det svårt att få igång dagen ?

Varför är det svårt att få igång dagen ?

Varför är det svårt att få igång dagen ?

Nytt system hade vi fått under sommaren

Fortsätter dagen med lite planering

Det har hunnit bli lunchtid nu och jag ska äta lite lunch som står på spisen. Sen blir det lite planering framåt om vad som ska göras. Och den stora eller allra största planeringen är att om 12 dagar åker Christer och jag till Cypern.