Vardagsliv

Inte som jag tänkt

Jag får bli “naturell”

Det var mycket länge sen som jag hade en riktig skidag rent ut sagt. Och det hade jag igår. Det blev inte som jag tänkt och planerat. Men efter mååååånga timmar i soffan så bestämde jag mig och ser nästan fram emot det. Inte som jag tänkt

Inte som jag tänkt

För över en månad sen satte jag in löshår som jag denna vecka planerat att sätta om. Så att dom sitter snyggt tills Christer och jag åker iväg till Cypern. Jag hade också i baktanken att det kommer att vara varmt med långt hår. Men det skulle också vara lätt att sätta upp det i värmen. Men så blir det alltså inte nu.

Inte som jag tänkt
Nu blir det naturell färg framåt. Underhåret som skiftar i grått kommer att få komma fram

Jag har jättetunt hår. Eller rättare sagt – jag har fina hårstrån och väldigt många och nu gick dom gick nu av på grund av det. Depp nummer ett ! Sen har vi mina ögonbryn som jag var så jättenöjd över. Jag fick till och med komma en extra gång då färgen inte verkade vilja fästa på mig. Och nu är det likadant igen. Det ser ut som hack. Och jag har gjort allt jag kunnat för att dom ska sitta – smörjt dom som jag fått instruktion om och inte har jag varit i solen heller då det ändå inte varit någon sådan. Så nu måste jag måla i dom i alla fall. Depp nummer två.

Nu blir det super natural

Så efter några timmar när jag legat och glott på tv i går och tankarna snurrat runt i skallen på mig bestämde jag mig. Jag ska låta mitt hår vara helt totalt. Ingen färgning och inget alls förutom totalt boosta det på bästa sätt. Så har ni några bra tips som verkligen fungerar och får mitt hår att växa – tell me about it ! Sen ska Michis få komma hit och klippa mina toppar och se vad hon kan göra åt mitt förstörda hår.

Nu kör vi

Ni som känner mig vet att jag alltid kommer upp på fötter igen väldigt snabbt. Den här gången tog det längre tid, men nu sätter vi fart igen. Och snart ska jag gå upp och göra mig iordning och planera dagen hur den ska se ut.

Magsen börjar mogna